­

Η πορεία μας στο χώρο της μοτοσικλέτας ξεκίνησε από τον Κωνσταντίνο Αραμπατζή,μηχανικό μοτοσικλετών από το 1983.Ως αγωνιζόμενος στο Motocross και το Enduro ασχολήθηκε ιδιαίτερα με βελτιώσεις τόσο κινητήρων όσο και αναρτήσεων.

Το 2010 εντάσσονται στην εταιρεία υιός & κόρη, με πολύ όρεξη και μεράκι παίρνουν τεχνογνωσία από τον πατέρα και από σεμινάρια εταιριών αλλά παράλληλα  εξελίσσονται και στα νέα συστήματα των μοτοσικλετών.

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστικής εμπλοκής, μας προσέφεραν εμπειρίες που μαζί με την τεχνογνωσία που είχαμε και εξελίξαμε, μας έδωσαν την δυνατότητα να διαθέτουμε σήμερα ένα υψηλής εξειδίκευσης συνεργείο στους τομείς βελτίωσης της μοτοσικλέτας.

Το σημερινό κατάστημά μας στην Δελφών 159 εκτός από ohlins, wp, brembo, afam και άλλα επώνυμα προϊόντα μοτοσικλέτας, διαθέτει και ένα συνεργείο με εξειδικευμένο πληρέστατο εξοπλισμό.

Ως οικογενειακή επιχείρηση έχουμε στόχο την μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας. Έτσι οι εργασίες μας γίνονται πάντα από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα για τη μοτοσικλέτα σας πετυχαίνοντας μέγιστη ασφάλεια και οικονομία.

 

               

­

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων